projectbegeleiding


Onderzoeksbureau Elles Bulder werkt al bijna 25 jaren projectmatig. In die jaren hebben wij een brede kennis en ervaring opgebouwd in het opzetten, begeleiden en afronden van projecten. Wij zijn betrokken bij projecten op het gebied van leefbaarheid, regionale ontwikkeling en cultuur. Als project(bege)leider worden wij ingeschakeld door musea, bedrijven, overheden en stichtingen die projecten willen realiseren op het gebied van educatie, toerisme, streekproducten en cultureel erfgoed. We werken in internationale projecten samen met partners uit Duitsland, Finland, Groot-Brittannië, Oostenrijk en Polen waardoor wij ontwikkelingen zo veel mogelijk in een breder perspectief kunnen zien en plaatsen.

U kunt gebruik maken van onze ervaring en expertise op al deze terreinen en toch zelf de regie houden over uw project. In goed overleg kunnen wij onderdelen van uw project overnemen, zonder dat wij de voor u zo belangrijke onze integrale kijk op de ontwikkeling verliezen. Maar natuurlijk kunnen wij ook het hele project voor u dragen en begeleiden: fondsen regelen, deelnemers zoeken, de communicatie en organisatie verzorgen en de (financiële) afronding en evaluatie afhandelen. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor uw project.

Kijkt u eens onder Projecten om een indruk te krijgen van wat wij u kunnen bieden. Of neem voor vrijblijvende informatie over onze mogelijkheden contact met ons op door op deze link te klikken.